Ferratum

Keskimääräinen arvosana:
5/5

10 – 2000 euroa joustavaa lainaa

Ferratum - Ferratum Finland Oy

Ferratum on yksi luotettavimmista lainapalveluista mitä on tarjolla tällä hetkellä. Ferratum on laajentanut toimintaansa jo useisiin eri maihin ja palveleekin jo yli miljoonaa asiakasta. Ferratum Finland Oy toimii Suomessa ja on osa Ferratum Oyj-konsernia. Alunperin Ferratum on lähtöisin Suomesta, mutta tarjoaa lainatuotteitaan jo 21 eri maassa. Palvelu tarjoaa joustavaa lainaa jokaiseen tarpeeseen 10 – 2000 euroa 3 – 54 kuukauden laina-ajalla. Käyttäessä palvelua ensimmäistä kertaa on mahdollisuus saada laina korottomasti ja kuluttomasti ensimmäiseen eräpäivään asti. 

Yleiset tiedot:

  • Lainaa voi hakea: 10 – 2000 €
  • Takaisinmaksuaika: 3 – 54 kuukautta
  • Rahat maksetaan tilille: Heti
  • Palvelun ikäraja: 21 vuotta
Lainaa voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia eikä se sisällä piilokuluja. 

Miksi valita Ferratum?

Ferratum haluaa tarjoa asiakkaille lainatuotteita, jotka ovat läpinäkyviä sekä helppokäyttöisiä ja siinä he ovatkin onnistuneet. Hinnoittelu ei sisällä ylimääräsiä piilokustannuksia ja se on selkeästi näkyvillä. Ferratum laina suunnitellaan aina henkilökohtaiseksi, joten takaisinmaksu ja lainakustannukset eivät pääse yllättämään. Kuukausilyhenys lainassa on minimissään vain 4 % avoimesta saldosta. 

Kuka voi hakea lainaa Ferratumin kautta?

Ferratumin laina on helppo mukauttaa elämäntilanteen mukaan sopivaksi ja sen korot ovat maltilliset. Lainahakemus täytetään netissä Ferratum omilla sivuilla muutamassa minuutissa, palvelua pidetään yhtenä parhaimmista tavoista saada rahaa heti tilille netistä.

Lainanhakijan vaatimukset:

  • Palvelua voi käyttää 21vuotta täyttänyt.
  • Vakituinen osoite Suomessa. 
  • Hakijalla on suomalainen henkilötunnus.
  • Puhtaat luottotiedot eikä aikaisempia maksu-tai luottohäiriömerkintöjä. 
  • Käytössä on toimiva sähköposti sekä suomalainen pankkitili. 

Lainasumma

Ferratumin laina on joustavaa, eikä siihen tarvitse erikseen hankkia vakuuksia tai takaajia. Palvelu tarjoaa lainatuotteena jatkuvaa luottolimiittiä, johon on mahdollista saada luottorajaksi jopa 2000 euroa. Lainan voi nostaa kerralla tai erissä tililleen ja kustannukset muodostuvat nostetusta summasta. Luottolimiitti on aina suunniteltu henkilökohtaisesti asiakkaalle ja sitä on mahdollista saada 2000 euroa tai jopa 2500 euroa. 

Sisäänheittotarjouksena Ferratum tarjoaa uusille asiakkaille ilmaista ensilainaa jopa 2000 euroa kuukauden ensimmäiseen eräpäivään asti. 

Miten laina nostetaan tilille?

Ferratumin lainaa voi nostaa tililleen sen jälkeen kun on täyttänyt netissä maksuttoman lainahakemuksen. Kun lainahakemus hyväksytään, niin rahat maksetaan tilille jopa saman päivän aikana tai viimeistään 1-2 arkipäivän kuluessa. Kun palvelua käytetään ensimmäistä kertaa voi tunnistautua verkkopankkitunnuksilla tai puhelimella mobiilivarmenteella.

Kun ensimmäinen tunnistautuminen on tehty, niin saa käyttöönsä henkilökohtaisen tunnusluvun jolla voi jatkossa tehdä tarpeen mukaan nostoja 24/7. Nostot voi tehdä helposti Ferratumin omilla sivuilla tai lähettämällä tekstiviestin, joka sisältää nostosumman sekä tunnusluvun.

Lainan takaisinmaksu ja ehdot

Ferratumin ansiosta lainan takaisinmaksusta on tehty joustavaa. Mahdollisuus on saada lasku toimitettuna joko sähköpostiin tai kirjeitse oman valinnan mukaan. Sähköpostitse toimitettu lasku on maksuton. Ferratum asiakkaana on mahdollista lada laskut PDF-muodossa viimeiseltä 10 kuukaudelta, kun kirjaudutaan omalle asiakastilille. Viimeisin lasku on mahdollista maksaa myös asikakastilin kautta Ferratumin sivuilta, tämän ansiosta laskun takaisinmaksu kirjataan järjestelmään välittömästi. Laina tulee maksaa aina takaisin laskun eräpäivään mennessä. Ferratum tarjoaa lainoilleen joustavaa laina-aikaa jopa 3 – 54 kuukautta.

Ferratumin kautta haetuissa lainoissa on mahdollisuus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa lainasopimuksen teko päivästä lähtien. Peruutusoikeus tehdään aina kirjallisesti. 

Lue peruutusoikeuden mahdollisuudesta ja sen lisätiedoista Ferratumin omilta sivuilta.

Yhteystiedot:

Ferratum Finland Oy
Ratamestarinkatu 11 A,
00520 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Ma – Pe: 08.00 – 20.00
La – Su: 09.00 – 17.00

Puh: 0800 166 308
Sähköposti: asiakaspalvelu@ferratum.fi

Jos haluat tietää tarkemmat lisätiedot palvelusta, siirry heidän sivuilleen.

Ota ilmainen ensilaina 2000 €