Lainaa työttömälle

Tervetuloa listaukseemme. Oletko työtön tai joutumassa työttömäksi ja tarvitse lainaa nopeasti? Ei hätää, me asetuimme lainanhakijan näkökulmaan ja etsimme potentiaalisimmat lainapalvelut valmiiksi, jotta sinun ei tarvitse enää hukata aikaa turhaan internetin selaamiseen. Kaikki listauksessa esiintyvät lainapalvelut voivat maksaa lainaa myös työttömälle ilman vakuuksia tai takaajia. Emme voi kuitenkaan taata, että saisit lainaa. Lopullisen luottopäätöksen antaa rahoitusyhtiö ja saat sen välittömästi lähetettyäsi lainahakemuksen. Lainahakemukseen pääset “hae lainaa” – painikkeesta.

5/5

Lainat
1000 – 60 000 €

Laina-aika
1 – 15 v

Korko
4,6 – 20%

Maksetaan
Heti

5/5

Lainat
100 – 60 000 €

Laina-aika
12 – 180 kk

Korko
4,19 – 20%

Maksetaan
Heti

Lisätietoa

5/5

Lainat
1 – 4000 €

Laina-aika
3 – 54 kk

Korko
0 – 20%

Maksetaan
Heti

5/5

Lainat
50 – 4000 €

Laina-aika
3 – 36 kk

Korko
0 – 20%

Maksetaan
Heti

Lainaa ilman tuloselvitystä

Tuloselvitys on olennainen osa lainan hakemista ja luotonantajan on tiedettävä, että pystyt maksamaan lainasi takaisin. Nykyään tähän onneksi on monta ratkaisua, eli sinun ei tarvitse lähettää liitteitä palkkatodistuksista sun muista tositteita vaan riittää, että omistat verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Luotonantaja tekee luottoarvion Instantor palvelua apua käyttäen jos annat siihen luvan ja näin myös työtön voi saada lainaa ilman säännöllisiä tuloja. Kaikki listassa mainitut luotonantajat käyttävät Instantoria luottoarvion tekemiseen, se nopeuttaa lainanhakua jopa usealla päivällä. Siksi voit saada lainaa heti tilille hakemalla luottoa jostakin yläpuolella listatuista yrityksistä.

Mitä jos en saa lainaa?

On epätodennäköistä, että lainaa ei myönnettäisi jos sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää, joka onkin tänäpäivänä suurin este lainan maksamiselle. Lainaehdot vaihtelevat eri luotonantajien välillä, joten jos toinen rahoituslaitos ei myönnä lainaa voit kokeilla toista. Tai vaihtoehtoisesti kokeile pienempää lainasummaa eri maksuajalla.

Maksu välittömästi kaikkiin pankkeihin

Suurin osa tämänpäivän luotonantajista maksaa rahat välittömästi kaikkiin pankkeihin, varsinkin perinteisiin: OP, Nordea, Danske Bank ja niin edelleen. Jos et ole varma ja tarvitset rahaa heti varmista vielä luotonantajan sivustolta että käytössäsi on sama pankki kuin luotonantajalla. Näin rahat ovat käytössäsi välittömästi kun olet saanut positiivisen luottopäätöksen. Työttömyys ei siis ole este lainanhakemiselle, sillä moni työtön juuri tarvitsee lainaa pitääkseen taloudelliset asiansa kunnossa.