Yhdistelylaina

Yhdistelylaina on kätevä tapa luopua vanhoista kalliista lainoista ja luottokorttiveloista yhdellä kertaa. Samalla kevennät kuukausittaisia lyhennyksiä ja sitä paitsi yhtä lainaa on huomattavasti helpompi hallita.

Parhaat yhdistelylainat

Suomen suosituimmaksi noussut lainan kilpailuttaja ja yhdistäjä! Yli 30 pankkia.
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Korko *
4 - 20.00%
Lainasumma
100 - 60 000 €
Lue kokemukset
10000 € 5 vuodeksi, todellinen vuosikorko 6,49%, kulut 1681€, kokonaiskulut 11.681€. Laina-aika min 1v - max 15v. * Todellinen vuosikorko min 4,00% - max 38,00%.
Lainaa jopa 60 000 € kilpailutettuna. Korko alkaen vain 4,6%. Mukana yli 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä.
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Korko *
4.5 - 30.60%
Lainasumma
2000 - 60 000 €
10 000 € 8 vuodeksi, todellinen vuosikorko 5,83%, kulut 2465€, kokonaiskulut 12.465€. Laina-aika min 1v - max 15v. * Todellinen vuosikorko min 4,5% - max 30,60%.
Kilpailuta lainat Suomen kattavimmalla valikoimalla yhteistyökumppaneita. Korko alkaen vain 4,19%.
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Korko *
4.19 - 29.90%
Lainasumma
100 - 60 000 €
10 000 € 3 vuodeksi, todellinen vuosikorko 6,26%, kulut 1623€, kokonaiskulut 11.623€. Laina-aika min 1v - max 15v. * Todellinen vuosikorko min 4,19% - max 29,90%.
Kilpailuta lainat Zmartan maksuttomassa lainavertailussa.
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Korko *
4.5 - 38%
Lainasumma
1000 - 60 000 €
Lue kokemukset
15 000 € 6 vuodeksi, todellinen vuosikorko 6,26%, kulut 4468€, kokonaiskulut 19.468€. Laina-aika min 1v - max 15v. * Todellinen vuosikorko min 4,5% - max 38%.
Ainoa suomalainen lainanvälittäjä, joka antaa lainoille parhaan koron takuun.
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Korko *
5.01 - 29.99%
Lainasumma
1000 - 60 000 €
10 000 € 10 vuodeksi, todellinen vuosikorko 6,5%, kulut 4226€, kokonaiskulut 14.226€. Laina-aika min 1v - max 15v. * Todellinen vuosikorko min 5,01% - max 29,99%.
Rahalaitos on yksi Suomen pisimpään toimineista lainanvälittäjistä.
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Korko *
4.59 - 38.00%
Lainasumma
500 - 70 000 €
Lue kokemukset
8 000 € 8 vuodeksi, todellinen vuosikorko 9,92%, kulut 3452€, kokonaiskulut 11.452€. Laina-aika min 1v - max 15v. * Todellinen vuosikorko min 4,95% - max 38%.

Yhdistelylaina auttaa säästämään

Yhdistelylaina on helpoin tapa säästää kenelle tahansa kuluttajalle, jolla on tällä hetkellä luottoja, luottokorttivelkoja tai muita osamaksuja.

On vaikea uskoa, että netistä haettava vakuudeton yhdistelylaina voi tuoda jopa tuhansien eurojen säästöt, mutta näin se vaan on.

Yksinkertaisesti yhdistelylainassa on kyse uuden edullisemman lainan löytämisestä.

Kun sopiva uusi laina löytyy, voit yhdistää vanhat velat yhdellä kertaa. Eli maksat kaikki aikaisemmat velat pois, jolloin jäljelle jää lyhennykset ja kulut vain yhdestä uudesta matalakorkoisemmasta lainasta.

Sopivan yhdistelylainan löytäminen voi kuitenkin tuntua haastavalta, mutta onneksi on olemassa lainojen kilpailutusta tekeviä palveluita, joiden avulla pystyt pyytämään yhdistelylainatarjoukset useammalta luotonantajalta yhdellä kertaa.

Mistä kannattaa hakea yhdistelylaina?

Lainan hakeminen netistä on helppoa ja turvallista. Me esittelemme sinulle sellaisia lainapalveluita, joiden avulla voit löytää halvimman yhdistelylainan jo saman päivän aikana.

Parhaimmassa tapauksessa löydät uuden edullisemman lainan niin nopeasti, että rahat ovat käytössäsi jo tänään.

Aloita yhdistelylainan hakeminen vertailemalla yhdistelylainoja tarjoavia palveluita. Me teimme tämän helpoksi ja poimimme sinulle koko Suomen vakuudettomien lainojen kerman silmäiltäväksesi.

Tärkeintä on vertailla sopivat palveluntarjoajat etukäteen ja vertailla vielä lopulliset lainatarjoukset ennen allekirjoittamista siinä kohtaa, kun ne ovat edessäsi.

Suomessa yhdistelylainoja tarjoavia palveluita ovat esimerkiksi: Omalaina.fi, Rahalaitos, Zmarta ja Sortter.

Kaikkien näiden palveluiden avulla tavoitat kerralla yli 20 pankkia ja luotonantajaa, joten todennäköisyys sopivan yhdistelmälainan löytymiselle on suuri.

Keräämme näille sivuille Rahaa-heti.fi lukijoiden kokemuksia yhdistelylainoista. Kuka tahansa voi kertoa kokemuksensa ja omat arvionsa lainoissa säästämisestä.

Usein kysyttyä yhdistelylainoista

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

Yhdistelylainaa voi Suomessa hakea kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt Suomen kansalainen, jolla on puhtaat luottotiedot ja säännölliset tulot.

Kuinka suurta yhdistelylainaa on mahdollista hakea?

Verkosta voi hakea vakuudetonta yhdistelylainaa jopa 60 000 euroon asti. Maksuajaksi voi valita aina 1 vuodesta jopa 15 vuoteen asti.

Mikä on yhdistelylainan korko?

Tarvitsemasi yhdistelylainan todellisen vuosikoron määrä riippuu täysin nykyisistä lainakustannuksistasi. Tavoitteena on löytää nykyistä edullisempi laina. Toki, voit myös yhdistää lainat hallittavuuden suhteen, sillä yhtä lainaa on aina helpompi lyhentää.

Mitä edellytyksiä yhdistelylainan saamiselle on?

Suurimmat edellytykset yhdistelylainan saamiselle ovat säännölliset tulot. Mitä suurempaa yhdistelylainaa tarvitset, sitä enemmän tuloja sinulta vaaditaan. Jos tulotasosi ei yksin ole riittävä, voit ottaa lainahakemukseen mukaan yhteishakijan.

Voiko yhdistelylainaa hakea yhteishakijan kanssa?

Kaikkia vakuudettomia lainoja on mahdollista hakea yhteishakijan eli niin sanotun rinnakkaishakijan kanssa. Yhteishakijan mukaan ottaminen tarkoittaa, että jaatte lainakustannukset keskenään ja olette siitä vastuussa yhdessä. Etuna on alhaisempi korko.

Kuinka nopeasti yhdistelylaina näkyy tililläni?

Esittelemämme lainapalveluissa on mukana vain vakavaraisia Finanssivalvonnan alaisia rahoitusyhtiöitä, jotka maksavat rahat nopeasti tilille. Rahat on mahdollista saada jopa saman päivän aikana lainasopimuksen allekirjoittamisesta.

Paras yhdistelylaina löytyy Rahaa-heti.fi avulla

Rahaa-heti.fi on maksuton lainavertailusivusto, jonka tarkoituksena on tarjota kuluttajille ajankohtaista tietoa lainoista, luotonantajista ja rahoitustuotteista.

Vertailumme on tehty siten, että kuka tahansa voi koska tahansa katsoa mitä lainapalveluita on saatavilla ja minkälaista korkoa näistä palveluista on odotettavissa.

Eli vertailimme lainat puolestasi niin pitkälle, että sinun ei tarvitse kuin valita sopiva luotonantaja ja täyttää lainahakemus. Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen hoidat hommat loppuun valitsemasi luotonantajan kanssa joko hylkäämällä lainatarjoukset tai allekirjoittamalla sopimuksen yhdistelylainasta.

Paras yhdistelylaina on jokaiselle hyvin henkilökohtainen asia. Olemme kuitenkin varmoja, että jokainen yhdistelylainaa tarvitseva henkilö löytää etsimänsä ja saa tarvitsemansa lainan.

Miten yhdistelylaina toimii? Miten sen kanssa kuuluu toimia?

Yhdistelylainan ainoana tarkoituksena on maksaa nykyiset osamaksut, luottokorttivelat tai mitä ikinä keksitkään yhdellä kertaa pois.

Näin vastuu rahoituksesta siirtyy yhdistelylainan tarjonneelle luotonantajalle.

Sinulle yhdistelylainan ottajana jää jäljelle yksi edullisempi laina, jota lyhennät kuukausittain.

Mitä tahansa yhdistelylainatarjousta ei kannata hyväksyä, sillä niiden korkojen ja kulujen välillä on merkittäviä eroja.

Suosittelemmekin, että selvität ensin nykyisten velkojesi kokonaismäärän ja selvität kuinka paljon maksat kuluja vuosittain.

Näin pystyt vertailemaan saamiasi tarjouksia tehokkaasti nykyisiin kustannuksiisi ja tiedät heti, minkälainen on riittävän alhainen korko vaihtamaan nykyiset velkasi edullisemmiksi.

Luottojen yhdistäminen luottotiedottomalle

Luottojen yhdistäminen on mahdollista kaikille niille, jotka täyttävät luotonantajien asettamat vaatimukset.

Aikaisemmin Suomessa toimi yksi lainapalvelu, joka myönsi yhdistelylainoja myös henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Kinkkisen tilanteesta teki se, että Suomen laki kieltää lainaamisen henkilöille, joiden luottotiedot ovat menneet.

Valitettavasti maksuhäiriömerkinnän omaava ihminen ei voi saada vakuudetonta lainaa Suomessa. Ainoaksi vaihtoehdoksi jää Takuusäätiö tai muut vastaavat palvelut, jotka pystyvät auttaa tilanteissa, joissa ylivelkaantumisen riski on korkea tai siitä on itse mahdoton päästä pois.

Edelleen ihmisillä on paljon ennen vuotta 2018 otettuja pikavippejä tai muita kulutuslainoja, joiden korot ovat uskomattoman korkeat. Eli nämä henkilöt maksavat edelleen korkeaa korkoa, jota ei määrittele uusi korkokattolaki.

Etenkin nämä ihmiset olisi tärkeä tavoittaa ja kertoa heille, että he voivat löytää avun kaltaisemme yhdistelylaina vertailun avulla.

Yhdistelylainan hyödyt ja haitat

Monet lainat tuovat mukanaan myös negatiivisa puolia, kuten kuukausittaisen ostovoiman heikkenemistä tai pitkäntähtäimen velkaantumista.

Yhdistelylainojen osalta tilanne on kuitenkin toinen.

Mielestämme yhdistelylainoissa ei ole haittoja, pelkästään hyötyjä. Jos ja kun sopiva yhdistelylaina löytyy, säästät selvää rahaa ja vähennät huomattavasti stressiä, kun et jatkuvasti joudu miettimään tulevia lyhennyksiä eri luottoyhtiöille.

Ehkä ainoa haitta, jonka keksimme on se, että kaikki eivät välttämättä saa yhdistelylainaa, vaikka luottotiedot olisivat kunnossa ja lainaa pitäisi saada.

Näissä epäselvissä tapauksissa kannattaa pohtia mahdoitko hakea ylisuurta lainaa tuloihisi nähden vai olisitko sittenkin täyttänyt lainahakemuksen huolimattomasti.

Jos kumpikaan näistä ei ole syypää hylätylle lainahakemukselle, kannattaa ottaa yhteyttä suoraan lainanvälittäjään tai niihin lainapalveluihin, jotka antoivat kielteisen lainapäätöksen ja kysyä perusteluja.

Saat varmasti yhdistelylainaa, kun otat hakemukseen mukaan yhteishakijan, mutta usein se ei ole mahdollista.