Pikalaina heti tilille

Pikalainaa saa haettua kätevästi suoraan verkosta muutamassa minuutissa. Pikalainojen koroissa ja kuluissa on kuitenkin eroja, jonka takia lainat kannattaa vertailla ensin. Me teimme työn puolestasi. Sinä voit keskittyä olennaiseen eli lainan hakemiseen. Paina hae lainaa painiketta valitsemastasi pikalainantarjoajasta ja siirry suoraan hakemukseen.

Parhaat pikalainat

Suomen suosituimmaksi noussut lainan kilpailuttaja ja yhdistäjä! Yli 30 pankkia.
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Korko *
4 - 20.00%
Lainasumma
100 - 60 000 €
Lue kokemukset
10000 € 5 vuodeksi, todellinen vuosikorko 6,49%, kulut 1681€, kokonaiskulut 11.681€. Laina-aika min 1v - max 15v. * Todellinen vuosikorko min 4,00% - max 38,00%.
Lainaa jopa 60 000 € kilpailutettuna. Korko alkaen vain 4,6%. Mukana yli 25 pankkia ja rahoitusyhtiötä.
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Korko *
4.5 - 30.60%
Lainasumma
2000 - 60 000 €
10 000 € 8 vuodeksi, todellinen vuosikorko 5,83%, kulut 2465€, kokonaiskulut 12.465€. Laina-aika min 1v - max 15v. * Todellinen vuosikorko min 4,5% - max 30,60%.
Kilpailuta lainat Suomen kattavimmalla valikoimalla yhteistyökumppaneita. Korko alkaen vain 4,19%.
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Korko *
4.19 - 29.90%
Lainasumma
100 - 60 000 €
10 000 € 3 vuodeksi, todellinen vuosikorko 6,26%, kulut 1623€, kokonaiskulut 11.623€. Laina-aika min 1v - max 15v. * Todellinen vuosikorko min 4,19% - max 29,90%.
Kilpailuta lainat Zmartan maksuttomassa lainavertailussa.
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Korko *
4.5 - 38%
Lainasumma
1000 - 60 000 €
Lue kokemukset
15 000 € 6 vuodeksi, todellinen vuosikorko 6,26%, kulut 4468€, kokonaiskulut 19.468€. Laina-aika min 1v - max 15v. * Todellinen vuosikorko min 4,5% - max 38%.
Ainoa suomalainen lainanvälittäjä, joka antaa lainoille parhaan koron takuun.
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Korko *
5.01 - 29.99%
Lainasumma
1000 - 60 000 €
10 000 € 10 vuodeksi, todellinen vuosikorko 6,5%, kulut 4226€, kokonaiskulut 14.226€. Laina-aika min 1v - max 15v. * Todellinen vuosikorko min 5,01% - max 29,99%.
Rahalaitos on yksi Suomen pisimpään toimineista lainanvälittäjistä.
Laina-aika
1 - 15 vuotta
Korko *
4.59 - 38.00%
Lainasumma
500 - 70 000 €
Lue kokemukset
8 000 € 8 vuodeksi, todellinen vuosikorko 9,92%, kulut 3452€, kokonaiskulut 11.452€. Laina-aika min 1v - max 15v. * Todellinen vuosikorko min 4,95% - max 38%.

Pikalaina on paras ratkaisu nopeaan rahan tarpeeseen

Jokaiselle meistä tulee elämän aikaan vastaan tilanteita, jossa ylimääräistä rahaa tarvitaan heti.

Ehkä kaikkein tyypillisimpiä tilanteita ovat auton hajoamiset, äkilliset remontit, vesivahingot tai kodin elektroniikan hajoaminen.

Yleensä kun näin käy, ei ylimääräiseen rahan tarpeeseen olla varauduttu.

Suurin osa meistä ratkaisee ongelman joko siirtämällä rahaa sijoitus- tai muulta tililtä, mutta läheskään kaikille se ei ole mahdollista. Tässä kohtaa avuksi tulee edullinen pikalaina.

Pikalaina on vakuudeton laina, joka ei ole niin suuri, että sitä voitaisiin kutsua kulutusluotoksi. Pikalainojen hyvinä puolina voidaan pitää maksu nopeutta.

Yleensä pikalainat maksetaan lainanhakijan tilille jo kymmenissä minuuteissa lainasopimuksen allekirjoittamisesta, joka mahdollistaa esimerkiksi auton korjaamisen tai uuden elektroniikan hankkimisen jo samana päivänä.

Vaikka pikalainat ovat tänä päivänä melko edullisia, me suosittelemme valitsemaan luotonantajan tarkasti. Väärän luotonantajan valitseminen voi johtaa siihen, että saat rahasi vasta muutaman vuorokauden kuluttua.

Silmäilemällä lainalistaamme voit olla varma, että saat rahat tilillesi heti hakemuksen jälkeen. Me nimittäin teimme kovan työn puolestasi ja selvitimme parhaat paikat hakea pikalainaa.

Edullinen pikalaina Rahaa-heti avulla

Jokainen taatelin tallaaja tarvitsee elämänsä aikana kulutukseen tarkoitettua lainaa. Valitettavin suuri osa heistä ei kuitenkaan koskaan kilpailuta lainojansa, vaan tyytyy ottamaan sen kalleimman oman pankin tarjoaman vaihtoehdon.

Rahaa-heti auttaa kuluttajia vertailemaan lainatuotteita ja luotonantajia siten, että kuka tahansa voi lukea maksutta netistä tietoa taloudenhallintaan liittyvistä asioista. Jo nopealla vilkaisulla lainalistaan voit säästää jopa tuhansia euroja, sillä olemme poimineet Suomen vakuudettomien lainojen kerman.

Niille lukijoille, joilla on tällä hetkellä useita avoinna olevia pikalainoja tai pikaluottoja, joita ei ole vielä maksettu kokonaisuudessaan takaisin – suosittelemme yhdistämään ne uudeksi edullisemmaksi lainaksi.

Halvin pikalaina – mitä se maksaa?

Pikalainojen korot ovat yleensä pienet, mutta niihin liittyvät kustannukset saattavat olla melko korkeitakin verrattuna itse lainapääomaan. Esimerkiksi 1000 euron lainaan liittyvät kulut saattavat olla 150 euroa vuodessa.

Vertailemalla 1000 euron lainan saatat saada pikalainan vain alle 6 prosentin vuotuisella nimelliskorolla, eikä tämä ole toiveajattelua vaan totisinta totta. Sivuillamme olevien lainojen todelliset korot alkavat vain noin 4 % ja ovat enintään 20 %.

Jos tiedät tarvitsevasi lainaa myös tulevaisuudessa voi olla järkevämpää hakea suurempi laina kerralla. Suurempien lainojen korot ja kulut ovat yleensä maltillisemmat lyhyellä aikavälillä, ja lainan voi maksaa takaisin kerralla myöhemmin, kun et enää tarvitse lainaa.

Myös joustoluotto voi olla sopiva ratkaisu, jos rahan tarve yllättää joka kuukausi uudestaan ja uudestaan. Joustoluottotililtä nostat helposti rahaa käyttöösi aina, kun tarvitset.

Miten pikalainan hakeminen tapahtuu?

Pikalainaa haetaan aina suoraan netistä. Kuten aikaisemmin mainitsimme, vaikka pikalainan hakeminen on nopeaa ja helppo suoraan verkossa, kannattaa silti lainat kilpailuttaa ensin.

Me vertailimme puolestasi parhaita pikalainoja, jotta sinä voit keskittyä vain tärkeimpään.

  1. Aloita tutustumalla lainalistaamme, jossa on esitelty parhaat korot ja ehdot tarjoavat lainapalvelu
  2. Siirry täyttämään maksuton lainahakemus
  3. Voit pyytää lainaa myös useammalta kuin yhdeltä luotonantajalta, koska saamasi lainatarjoukset eivät sido
  4. Lainasopimuksen allekirjoittaminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla tai jos käytössäsi on mobiilivarmenne

Kun lainasopimus on allekirjoitettu, laina maksetaan tilillesi heti. Voit vertailla vielä lopullisia lainatarjouksia keskenään, sillä tarjoukset on räätälöity juuri sinulle.

Kaikki esittelemämme luotonantajat tarjoavat käyttöösi lainalaskurin, jonka avulla voit kätevästi selvittää tulevia lainakuluja ja arvioituja lyhennyksiä.

Kuka voi hakea ja saada pikalainan?

Pikalaina on pieni vakuudeton laina, jolloin se ei edellytä erillisiä vakuuksia tai takaajia hakijaltaan. Lisäksi lainasummat ovat pieniä ja takaisinmaksuajat lyhyitä, jonka takia pankit ja luottolaitokset myöntävät näitä melko kevyin perusteluin.

Perusedellytykset pikalainan saamiselle ovat täysi-ikäisyys, puhtaat luottotiedot ja Suomen kansalaisuus. Erillisiä tulovaatimuksia ei yksikään luotonantaja ole pikalainoilleen asettanut, muuta kuin sen, että takaisinmaksukyky on riittävä.

Hakijan kriteerit:

  • 18-vuotias
  • Puhtaat luottotiedot
  • Suomen kansalainen tai asuu vakituisesti Suomessa
 

Mainittakoon vielä, että yleensä pikalainoja haettaessa lainahakemuksen yhteydessä ei tarvitse toimittaa liitteitä, kuten palkka- tai eläketodistuksia.

Nopeiden lainojen todelliset kustannukset (korko ja laina-aika)

Pikalainan todellinen vuosikorko voi vaihdella merkittävästi luotonantajasta riippuen. Tämä johtuu siitä, että pikalainoissa nimelliskorot ovat usein melko matalia, mutta lainaan liittyvät muut kulut saattavat hilata todellista vuosikorkoa ylöspäin.

Suosittelemme aina tarkastelemaan lopullisten lainatarjousten todellista vuosikorkoa, joka antaa parhaan kuvan siitä, mitä laina tulee lopulta maksamaan.

Lainalaskurien avulla on helppo selvittää, miltä tulevat kuukausilyhennykset suurin piirtein näyttävät. Mutta usein ne antavat laskelmat matalakorkoisten pikalainojen perusteella, jolloin todellinen kustannus voi tulla yllätyksenä.

Kuitenkin harvemmin alle 5000 euron lainat koituvat kenellekään ongelmaksi, sillä korkeimmallakin korolla kulut pysyvät erittäin maltillisina, kun takaisinmaksuaika on lyhyt.

Jokaisen luotonantajan on ilmoitettava lain mukaan todellinen vuosikorko samalla tavalla, jotta kuluttajat pystyvät vertailemaan lainatarjouksia läpinäkyvästi keskenään.

Pikalaina heti tilille ilman vakuuksia

Rahaa-heti auttaa hakemaan pikalainaa kätevästi suoraan netissä. Pikalaina maksetaan hakijan tilille heti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen, jos luotonantajalla on käytössä sama pankki kuin sinulla.

Suosittelemme hakemaan pikalainaa lainalistastamme esiteltyjen palveluiden kautta, jolloin varmistat, että hyväksymäsi lainatarjous johtaa rahojen siirtymiseen tilille heti eikä huomenna.

Siirryt todennäköisesti heti tämän lukemisen jälkeen täyttämään hakemuksen, mutta muista silti vertailla lopulliset lainatarjoukset rauhassa, vaikka lainalla onkin kiire.

Miksi en saa pikalainaa?

On ymmärrettävää, että luotonantajat eivät voi tarjota pikalainoja kaikille.

Nykyään verkosta haettavat vakuudettomat pikalainat ovat valmiiksi jo niin edullisia, että pankit ja rahalaitokset ottavat valtavan riskin, jos lainaavat rahaa vähemmän maksukykyiselle henkilölle.

Kaikki henkilöt, jotka täyttävät luotonantajien asettamat vaatimukset saavat pikalainaa heti kättelyssä. Heille ilmoitetaan jo heti hakemuksen lähettämisen jälkeen voivatko he ylipäänsä saada lainaa.

Henkilöt, joilta pikalaina jää saamatta, eivät täytä luotonantajien asettamia kriteereitä tai heillä on entuudestaan suuria lainoja avoinna. Myös maksuhäiriömerkintä on este lainan saamiselle Suomessa.

Jos sinulla on avoinna useampia lainoja, etkä saa pikalainaa. Ehdotamme, että yhdistät aikaisemmat lainasi yhdeksi edullisemmaksi lainaksi, joka kattaa myös uuden pikalainan tarpeesi.