Kuluton laina

Etsitkö internetin parhaimpia lainatarjouksia? Me etsimme ja löysimme ne sinun puolestasi. Tervetuloa Rahaa-heti.fi sivuston kuluton ja koroton laina listaukseen. Tällä hetkellä on yhteensä 4 luotonantajaa jotka maksavat “ilmaista ensilainaa” aina 100 eurosta jopa 4000 euroon asti. Kulutonta ja korotonta maksuaikaa voit saada 14 – 60 vuorokautta riippuen mistä lainapalvelusta tarjouksen lunastat. Voit lunastaa lainatarjoukset kaikista lainapalveluista kun olet maksanut ensimmäisen takaisin. Näin saat käyttöösi monta tuhatta euroa lainaa täysin ilman kuluja jopa 6 kuukauden ajaksi! Listaus on päivitetty puolessa välissä vuotta 2021 – löydät varmasti omasi!

5/5

Lainat
1000 – 60 000 €

Laina-aika
1 – 15 v

Korko
4,6 – 20%

Maksetaan
Heti

5/5

Lainat
1 – 4000 €

Laina-aika
3 – 54 kk

Korko
0 – 20%

Maksetaan
Heti

5/5

Lainat
100 – 5000 €

Laina-aika
12 – 34 kk

Korko
19,9%

Maksetaan
Heti

Lisätietoa

Ilmainen ensilaina

Ilmainen ensilaina on yleisesti käytetty termi, joka tuli kuluttomien ja korottomien kampanjatarjousten myötä. Usein tarjoukseen viitataan “ilmainen laina” termillä, joka saa ihmiset joka kerta hölmistymään ja kysymään “onko ilmaista lainaa oikeasti olemassa, tämä on varmasti huijaus”. Väärin ilmainen laina ei ole huijausta, vaan ihan oikea tarjous, jonka tarkoituksena on saada houkuteltua lisää asiakkaita. 

Luotonantajalle touhu on tappiollista, mutta pitkällä tähtäimellä mahdolliset jatkavat asiakkaat tuovat investoinnin takaisin. Kulutonta lainaa voi saada jopa 2000 euroa 60 vuorokauden takaisinmaksuajalla.

Miten haen kulutonta lainaa?

Kuluttomia lainatarjouksia on yhä vaikeampi löytää. Rahaa-heti.fi tilille pyrkii pitämään tarjouslistan ajantasaisena, jotta lainatarjoukset olisivat vielä toiminnassa. Ainakin tällä hetkellä esimerkiksi Ferratum tarjoaa markkinoiden suurinta kulutonta ja korotonta lainaa, joka voi olla jopa 2000 euroa 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla.

Varsinaisen lainan lunastaminen tapahtuu normaaliin tapaan lainahakemus täyttämällä. Tarjouksen pitäisi aktivoitua automaattisesti mikäli sinulla ei aikaisemmin ole ollut palvelussa asiakastiliä.

On myös toinen tapa saada hieman korotonta vippiä, esimerkiksi siten, että otat pienen 300 euron arkilainan ja peruutat lainasopimuksen 10 vuorokauden jälkeen. Maksat takaisin 300 euroa, mutta sinulle ei kerry kuluja tai muita luottoon liittyviä palkkioita.

Tämä on mahdollista koska kuluttajansuojalain mukaan myös lainoissa on kuluttajilla 14 vuorokauden peruutusoikeus, jolloin lainan voi palauttaa ilman korvausta.

Kannattaa kuitenkin tarkistaa vielä luotonantajan omat ehdot ennen kuin alkaa kikkailemaan.

Miten saan käytettyä kuluttoman tarjouksen?

Kuluton lainatarjous aktivoituu käyttöösi heti mikäli asiot lainapalvelussa ensimmäistä kertaa. On huomioitava, että kyseiset tarjoukset ovat voimassa vain mikäli et ole aikaisemmin ollut palvelun asiakas. 

Jos olet hakenut korottoman pikavipin esimerkiksi Blue Financelta voit lunastaa seuraavaksi tarjouksen vaikka Suomilimiitiltä tai Credit24 palvelusta. Näin saat runsaasti maksuaikaa ja lisää ilmaista lainaa käyttöösi. Varo kuitenkin innostumasta liikaa, sillä laina palautuu normaali hintaiseksi jos lainaa ei makseta takaisin sovittuun aikatauluun mennessä.

Myös 18 vuotiaat voivat saada käyttöönsä kuluttoman lainan tietyksi aikaa, kunhan laina maksetaan takaisin sovittuun aikatauluun mennessä.