Credit24

Credit24 kuva
Keskimääräinen arvosana:
5/5

Joustavaa limittiä 50 – 4000 euroa

Credit24 - IPF Digital Finland Oy

Credit24 on lainamarkkinoiden yksi tunnetuimmista palveluista, joka tarjoaa joustavaa limittiä. Palvelu on toiminut lainamarkkinoilla jo pidempään ja ovat laajentaneet toimintaansa myös muualle Eurooppaan. Credit24 toiminta on maailmanlaajuisesti jo 13 eri maassa. Suomessa palvelun takana on IPF Digital Finland Oy. Credit24 tarjoaa kuluttajille ja yksityishenkilöille lainaa joustavasti ja nopeasti jopa 50 – 4000 euroa, 3 – 36 kuukauden takaisinmaksuajalla.

 

Yleiset tiedot:

  • Lainaa voi hakea: 50 – 4000 €
  • Takaisinmaksuaika: 3 – 36 kuukautta
  • Rahat maksetaan tilille: Heti
  • Palvelun ikäraja: 19 vuotta
Hakemuksen täyttäminen on yksinkertaista eikä laina vaadi erikseen takausta.

Miksi valita Credit24 ?

Credit24 käyttäjät ovat antaneet positiivista palautetta palvelun nopeudesta sekä helppokäyttöisyydestä. Credit24 on 100 % suomalainen luotettava palveluntarjoaja. Luottotilin avaaminen palvelun kautta on maksutonta eli kulut kertyvät nostetun lainasumman mukaan. Credit24 antaa mahdollisuuden uusille asiakkaille ottaa ensimmäisen kuukauden ilman korkoja ja kuluja, tätä tarjousta ei kannata jättää käyttämättä! 

Credit24 lainaa

Credit24 tarjoaa edullista lainaa heti kohtuullisilla koroilla 50 – 4000 euroa, johon on mahdollista saada joustava takaisinmaksuaika 3 – 36 kuukautta. Kun palvelun ottaa käyttöönsä saa luottorajan, josta voi tehdä nostoja aina tarpeen mukaan itselleen sopivan summan. Luottotilin avaaminen on maksutonta eli lainan korot ja kulut määräytyvät nostetun summan mukaan. Lainaa on mahdollista maksaa minimilyhennyksen mukaan tai joko suuremmalla summalla oman elämäntilanteen mukaan. 

Voinko hakea lainaa?

Credit24 ansiosta lainan hakemisesta on tehty helppoa sekä todella nopeaa. Pääset lainahakemuksen täyttämiseen painamalla yläpuolella olveaa painikietta. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin eikä se sisällä vaikeita kysymyksiä tai ylimääräisiä liitteitä. Tunnistautuminen tapahtuu verkkopankkitunnuksilla.

Credit24 tarjoaa hakijoille lainalaskuria, jonka ansiosta lainan kulujen ja muiden tärkeiden tietojen ymmärtäminen on helpompaa. Voit valita lainalaskuriin tarvitsemasi summan sekä takaisinmaksuajan, näin laskuri arvioi lainalle kokonaiskustannukset. 

Lainaa voi hakea Credit24 palvelusta: 

  • Vähintään 19 vuotta täyttänyt henkilö.
  • Hakija, jonka luottotiedot ovat puhtaat eikä ole aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä. 
  • Henkilö, jolla on käytössään verkkopankkitunnukset tai matkapuhelinliittymä. 

Voiko luottotilin avata ilman nostojen tekemistä?

Luottotilin avaaminen itsessään on maksutonta eikä se sido vielä tekemään nostoja. Voit siis avata luottotilin ja päättää nostaa lainaa vasta tilillesi viikon päästä. Jos päättää nostaa lainaa vasta myöhemmin tililleen, niin sen voi tehdä ilman uuden lainahakemuksen tekemistä välittömästi. 

Uusille asiakkaille ensimmäinen kuukausi ilman korkoja ja kuluja

Kun Credit24 palvelua käyttää ensimmäistä kertaa, he tarjoavat uusille asiakkaille ilmaista ensilainaa. Kun ensimmäinen nosto tehdään on mahdollista saada jopa 30 vuorokautta lainaa ilman korkoja. Käytännössä ensimmäinen lainasi on ilmainen kunhan se maksetaan 30 päivän kuluessa takaisin. Kun ensimmäisen noston on tehnyt ja haluaa tehdä lisää, niin jatkossa niistä peritään sopimuksen mukainen normaali korko.

Credit24 takaisinmaksu

Palvelun kautta haetuissa lainoissa on joustava takaisinmaksu 3 – 36 kuukautta. Credit24 tarjoaa asiakkailleen mahdollisuutta hakea maksuvapaita kuukausia, jotta luoton käyttö olisi joustavaa oman elämätilanteen mukaan. Kun luottotili on avattu ja laina on maksettu sovitusti takaisin niin on mahdollista saada laina uudelleen käyttöön oman luottorajan puitteissa. Credit24 on verrattavissa luottokorttiin, sillä se kulkee aina mukana silloin kun sitä tarvitsee. 

Yhteystiedot:

IPF Digital Finland Oy
Runeberginkatu 5
00100 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Ma – Su: 08.00 – 22.00

Puh: 0800 144 344
Sähköposti: asiakaspalvelu@credit24.fi

Jäikö joku asia mietityttämään palvelussa? Katso Credit24 omilta sivuilta muut tiedot. 

Credit24 kuva

Ilmainen ensinosto jopa 30 vrk