Suomilimiitti

Suomilimiitti kuva
Keskimääräinen arvosana:
5/5

Luotettavaa lainaa 10 – 2000 euroa

Suomilimiitti - J.W.-Yhtiöt Oy

Suomilimiitti on yksi luotettavimmista ja heppokäyttöisimmistä lainapalvelu mitä markkinoilla esiintyy. Palvelu tarjoaa rahoitusvaihtoehtoa tarpeesta riippumatta kuluttajille ja yksityishenkilöille. Suomilimiitin kautta haetut lainat ovat edullisia sekä korot ovat maltilliset. Lainan hakeminen on helppoa ja se ei vaadi erillisiä vakuuksia tai takaajia. Yhtiö on toiminut jo vuodesta 2006 asti ja tarjonnut asiakkaille lainatuotteita. Kun palvelua käyttää ensikertaa on mahdollisuus saada ilmainen ensilaina 10 – 2100 € saakka jopa 60 vuorokauden takaisinmaksuajalla. 

Suomilimiitti on lopettanut toimintansa 1.9.2019. Suosittelemme kokeilemaan jotakin muuta lainapalvelua.

Yleiset tiedot:

  • Lainaa voi hakea: 10 – 2000 €
  • Takaisinmaksuaika: 1 – 49 kuukautta
  • Rahat maksetaan tilille: Heti
  • Palvelun ikäraja: 21 vuotta
Palvelu ei veloita ylimääräisiä kustannuksia joten maksat vain käytetystä summasta.

Miksi valita Suomilimiitti?

Suomilimiittin käyttäjät eivät turhaan kehu palvelua luotettavaksi sekä nopeaksi, sillä sitä se on 100 %. Lainahakemus on helppo täyttää eikä se vie muutamaa minuuttia kauempaa. Uusille käyttäjille Suomilimiitti haluaa tarjoata tervetuliaistarjousta, jolla pääsee tutustumaan palvelun käyttöön hyvin. Hakemuksen täyttämisen jälkeen rahat maksetaan tilille välittömästi. 

Kuka voi hakea kuluttoman ensilainan?

Suomilimiitti tarjoaa kulutonta ensilainaa kaikille palvelun uusille käyttäjille. Vaikka et olisikaan ensimmäistä kertaa käyttämässä Suomilimiittiä, niin kannattaa silti katsoa tulevia mahdollisia tarjouksia sekä alennuskoodeja. 

Kuluttoman ensilainan voi saada hakija, joka on 21 vuotta täyttänyt henkilö, jolla ei ole aikaisempia maksuhäiriömenkintöjä. 

Kuinka paljon Suomilimiitti-lainaa voi hakea?

Suomilimiitti tarjoaa joustavaa luottoa, joka on aina käytössäsi kun sitä tarvitset. Lainatuote ei sisällä kiinteitä vuosimaksuja tai muitakaan ylimääräisiä kustannuksia. Kustannukset kertyvät vai nostetun lainasumman mukaan-helppoa ja yksinkertaista!

Lainaa voi hakea: 

  • Uutena asiakkaana ensilainaa voi hakea 10 – 1000 euroa.
  • Nykyisenä asiakkaana nostoja voi tehdä tililleen 10 – 2000 euron puitteissa. 

Lainan nosto tilille

Ennen lainan nostamista tililleen tulee reksiteröityä palvelun käyttäjäksi. Kun rekisteröinti on tehty, tulee sinun kirjautu tilille ja palvelu lähettää henkilökohtaisen PIN-koodin. PIN-koodin avulla voi tehdä jatkossa nostoja helposti missä tahansa puhelimella. Tekstiviestin lähettämisestä ei veloiteta ja nostoja voi tehdä oman luottorajan sisällä. 

Takaisinmaksu ja ehdot

Suomilimiitti lainatuotteissa on joustava takaisinmaksu, jonka voi päättää maksaa joko erissä tai kerralla. Jos asiakas päättää maksaa lainan takaisin erissä, on mahdollista saada jopa 2 maksuvapaata kuukautta vuodessa. Lainana minimilyhennys on aina 50 euroa. Suomilimiitti tarjoaa korotonta maksuaikaa keskimäärin 45 päivää, mutta mahdollisuus on jopa 60 vuorokauteen. Lainatuotteessa on 1 – 49 kuukauden takaisinmaksuaika ja se joustaa elämäntilanteesta riippumatta. 

Yhteystiedot:

J.W.-Yhtiöt Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti
Y-tunnus: 1742521-6

Asiakaspalvelu:

Ma – Pe: 08.00 – 20.00
La – Su: 10.00 – 18.00

Puh: 03 3399 3600
Sähköposti: asiakaspalvelu@suomilimiitti.fi

Lue lisätietoja Suomilimiitti palvelusta heidän kotisivuiltaan.

Suomilimiitti kuva

Hae ilmainen ensilaina 2000 €