Ostosraha

Ostosraha kuva
Keskimääräinen arvosana:
5/5

Lainaa 400 – 3000 € alle 15 min 

Ostosraha - OPR Finance Oy

Ostosraha on erittäin suosittu lainapalvelu ja koki suuren uudistuksen 1.9.2019, kun lakimuutokset astuivat voimaan. Nyt palvelu myöntää lainoja 400 – 3000 euroa jopa 1 – 3 vuoden takaisinmaksuajalla. Korko on vain 19,9%!

Yleiset tiedot:

  • Lainaa voi hakea: 400 – 3000 €
  • Takaisinmaksuaika: 1 – 3 vuotta
  • Rahat maksetaan tilille: keskimäärin 15 min
  • Palvelun ikäraja: 20 vuotta
Palvelun käyttö on nopeaa ja saat rahat tilillesi jopa alle 15 minuutissa.

Miksi valita Ostosraha?

Ostosraha tarjoaa kuluttajille ja yksityishenkilöille monipuolisia rahoitusratkaisuja. Lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu verkossa ja se vie vain muutaman minuutin. Rahat maksetaan tilille jopa alle 15 minuutissa, joten jos rahantarve on nopea kannattaa valita Ostosraha. Palvelun korko on  vain 19,9 %, joka on kulutusluottojen parhaimmistoa. Ostosraha palvelun käyttö on luotettavaa, sillä se on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. 

Kuka voi hakea lainaa?

  • 20 vuotta täyttänyt henkilö.
  • Hakijalla on Suomen kansalaisuus.
  • Hakija täyttää Ostosraha luottokelposuusmääritelmän.

Lopullisen lainapäätöksen saa vasta kun lainaa haetaan. Hakemuksen tekeminen ei sido vielä lainan ottamiseen, sen voi tehdä maksuttomasti Ostosraha omilla sivuilla. Hakemuksen täyttäminen on yksinkertaista eikä siihen tarvita ylimääräisiä liitteitä. 

Kuinka kauan rahojen siirto kestää?

Ostosraha tilisiirrot tapahtuvat päivittäin kello 8 – 22 välisenä aikana. Kun laina myönnetään on se heti käytettävissä, jos käytössäsi on Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Osuuspankki tai Säästöpankki. Muihin pankkeihin rahat siirretään saman päivän aikana, muissa tapauksissa rahat ovat käytettävissä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Onko lainan hakeminen mahdollista salaisella numerolla?

On! Lainaa on mahdollista hakea salaisella numerolla tai jos käytössäsi on prepaid-liittymä. Voit hakea verkkohakemuksella Ostosraha sivujen kautta helpolla  hakemuksella, joka ei vie kauaa aikaa. 

Mikä on lainan takaisinmaksuaika?

Lainana takaisinmaksuaika määritellään lainahakemusta tehdessä. Ostosrahan laina-aika vaihtelee 1-8 vuotta (12-96 kuukautta) lainausmmasta riippuen. On suositeltavaa lainaa hakiessa valita itselleen tarpeeksi joustava maksuaika, ettei se pääse yllättämään. Laina on mahdollista maksaa myös etuajassa takaisin ilman lisäkuluja. 

Yhteystiedot:

OPR-Finance Oy
Lautatarhankatu 8 B
00580 Helsinki

Asiakaspalvelu:

Ma – Su: 8 – 22

Puh: 020 741 2030
Sähköposti: asiakaspalvelu@ostoraha.fi

Heräsikö muita kysymyksiä mieleesi? Katso vastaukset Ostosraha omilta sivuilta kohdasta ”Usein kysyttyä”

Ostosraha kuva
Lainaa 400 – 3000 €